Övriga tjänster

När du anlitar oss så kan du få hjälp med mer än enbart badrumsrenovering. Vi erbjuder även följande tjänster:

Köksrenovering

Ett snyggt och praktiskt kök kan verkligen ge ett lyft till bostaden. Har du ett äldre kök som inte längre passar din stil eller som har slitna ytor som inte längre känns hygieniska så kan vi se till att du får ett nytt kök som passar en modern livsstil. Moderna köksinredningar har många smarta lösningar som ger dig bättre förvaring och praktiska ytor för att göra matlagningen mer inspirerande.

Våra duktiga hantverkare och kunniga köksplanerare hjälper dig att hitta en planlösning och köksinredning som verkligen gör mesta möjliga av den tillgängliga ytan.

Självklart går det även bra att anlita oss för enklare renoveringsuppdrag i kök som att byta köksluckor och bänkar. Ett smart och resurssnålt alternativ om du har en bra köksstomme som du är nöjd med.

kakel & klinkers

Bygg och invändig renovering

Få hjälp med det mesta inom invändig renovering. Vårt team av duktiga hantverkare ser till att du får hjälp med ditt bygg- eller renoveringsprojekt. Den kompetens som vi inte har själva kan vi erbjuda i samarbete med utvalda och pålitliga leverantörer i regionen. Vi tar ansvaret för projektet så att det blir en enkel och smidig process för dig.

Städtjänster

Vi erbjuder även städtjänster till kunder i Nyköping med omnejd. Du kan få hjälp med flyttstädning, byggstädning och hemstädning av våra duktiga städare som alltid ser till att varje yta blir skinande ren.

Vi hjälper dig med ditt renoveringsprojekt - alltid med högsta kvalitet!