Om oss

Din badrumsexpert i Nyköping

Välkommen till det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi erbjuder hjälp med det mesta i hemmet – köks- och badrumsrenovering och en rad andra bygg- och städtjänster. Vi har ett duktigt team av egna hantverkare samt samarbetar med kunniga och pålitliga lokala partners för att kunna erbjuda heltäckande bygg- och renoveringstjänster. Vi erbjuder alltid en smidig och samlad entreprenad, oavsett om det handlar om att renovera ett kök eller ett badrum.

Att samarbeta med oss är enkelt. Vi kommer ut till dig för att titta och mäta, pratar igenom vad det är du vill få utfört och tar sedan fram en tydlig offert där du ser exakt hur mycket jobbet kommer att kosta och vad som ingår.

Gott om referenser

Om du vill se referenser på tidigare arbeten innan du bestämmer dig så är det bara att du hör av dig. Vi har gott om nöjda kunder som både kan dela med sig av några goda ord om hur de tyckte att det var att samarbeta med oss och självklart kan du även få se bilder av resultatet. Så kan du känna dig trygg i att vi är det rätta företaget att anlita!

Trygg firma med goda referenser - vi hjälper dig med invändig renovering